Ventetiden er slut


Top og bund mødes på søndag.

Foto: Torben Sjøhart Lund.

Kamppausen blev forlænget med en uge da Ajax fik udsat årets første kamp. TMT Red Support tog i stedet til Herning og støttede landsholdet, men nu smides alt energien igen efter TM Tønder Håndbold. Det sker på søndag klokken 15:00 når bundproppen fra Køge kommer forbi.

Nu ville det være på sin plads og kalde kampen for en svær kamp, men hånden på hjertet, så generer vi nok ingen i Køge ved at sige at den her kamp SKAL TMT vinde. I den omvendte kamp var vi i kontrol og kørte en sejr på 28-23 hjem.

Nu skal man dog ikke tro at kampen vindes af sig selv. Køge har spillet nogle flotte udekampe og tabte kun 33-32 i Skive i en tæt og dramatisk dyst. Også i HØJ endte det med et nederlag på et mål. Sejren kom i hus hjemme i bundopgøret mod Odense og sidst i november var de tæt på at tage point fra Fredericia, da 9-17 blev til 19-20, inden Rune Schrøder lukkede kampen 20 sekunder før tid. Det kunne være blevet 20-20, så man må altså ikke undervurdere Køge.

Julepausen er blevet brugt til nogle træningskampe, og især præstationen mod et afbudsramt, men stadig stærkt ligahold fra Ribe-Esbjerg, viste at holdet er klar til at give den fuld gas i foråret. Kig forbi i Tønder Sport og Fritidscenter på søndag klokken 15:00 og bak drengene op. Det er os tilskuere der kan give holdet den motivation der er brug for, så der kan sættes to vigtige point på kontoen. Sammen er vi stærke, og det må vi bevise på søndag. Alle sejre giver to point, og den her kamp er lige så vigtig som de andre.