Massiv opbakning i Skæring.


TMT Red Support sender stor bus afsted til Århus.

Foto: Torben Sjøhart Lund.

Lørdag går turen til den lille intime, men rigtig fine Skæringhal i Århus Nord, hvor TMT truppen kan forvente stor opbakning. Omkrin 25 supportere er tilmeldt turen og vi ved af erfaring at der derudover dukker omkring 50 selvkørende tilskuere op. Desuden er Århus by fuld af studerende tøndringer, så vi håber da at nogle finder vej til hallen.

HEI har haft alt fra 83 tilskuere hjemme mod Otterup, til 213 tilskuere hjemme mod Skive, så vi ved ikke helt hvor mange tilskuere der dukker op, om vi måske i virkeligheden bliver lige så mange som dem. I deres sidste hjemmekamp mod Fredericia dukkede 130 op, og her holdt de fleste jo nok med udeholdet. TM Tønder er dog et hold med stor karisma, så måske kan det trække lidt hjemmepublikum til.

HEI er et hold med rigtig mange fine unge spillere, der kan noget på egen hånd. Især skal nævnes deres topscorer Nicolaj Schytt Nielsen, der scorede 10 gange i den omvendte kamp, og ved den lejlighed også modtog to udvisninger, så han er også en vigtig spiller, rent defensivt.

Det gælder i bund og grund om at stå godt i forsvaret og få gang i vore dygtige kontraspillere, som vi lykkedes så godt med i søndags. Og så gælder det om at lave få fejl i det etablerede angreb, så HEI ikke lykkes med samme koncept, for de er også rigtig dygtige i den disciplin. Det kan man jo sige om alle kampe, men denne gang er det særdeles vigtigt at HEI ikke lykkes, for de kan spille særdeles hurtigt. Desuden skal vi slå dem på fysikken, viljen og den større bredde vi har, trods flere skader.

Har du endnu ikke fået dig tilmeldt turen kan du stadig nå det. Bare giv Allan et kald eller en sms på 51293350, eller duk op bag ved Hal 2 i morgen, (bussen kører kl.11:45), så finder vi en plads til dig. Turen koster 100 kroner incl.entre, som er 60,- så du betaler kun 40 kroner for at blive kørt til Århus og tilbage. det er da billigt, men er du ikke medlem af Red support skal du lige betale 50 kroner ekstra.

På turen hygger vi rigtig meget. Vi tipser på resultatet, får en enkelt øl eller vand, og får en besked fra cheftræneren hvordan truppen har det på dagen osv. Ja faktisk er det sociale i bussen ofte lige så vigtig som selve kampen. Vi er som en stor familie og optager gerne nye medlemmer i flokken, så kom frisk.

Og så lige lidt insiderviden til tipperne: TMT vinder med 6 mål, selvfølgelig gør de det ;-)