TMT skal slå Randers i egen hal.


TMT mod Randers er en klassiker, men denne gang er vi favoritter.

Foto: Torben Sjøhart Lund

TM Tønder og Randers HH har nærmest kørt parløb og ligget side om side i tabellen i mange år. Vi rykkede op i ligaen sammen og lå og kæmpede mod nedrykning sammen. De indbyrdes kampe har altid været uforudsigelige, men efter nedrykning fra ligaen og alt for store ambitioner om at vende tilbage, gik det desværre galt med økonomien i det kronjyske.

Et helt nyt hold blev samlet sammen til denne sæson og ser man på navne som Kevin Fisker, Joakim Enggard, Jacob Aaquist, Andreas Sommer, Toke Schrøder og Møgeltønder knægten Mikkel Riis, så har vi et hold der burde ligge med i subtoppen. Resultatmæssigt er Randers bare faldet helt sammen, og kun mod Køge har holdet hentet point i de sidste 8 kampe. De seneste 5 kampe er tabt, holdet mangler selvtillid og er i overhængende nedrykningsfare og det er ærgerligt.

TM Tønder er kommet godt fra start med sikre sejre over Køge og HEI. Dog mangler et par af vore sikre kort i bagkæden at få gang i angrebsspillet, men det skal nu nok komme. Forsvarsspillet er rigtig godt og mindst en af vore keepere rammer normalt et godt niveau, så kontraspillet sidder rigtig fint. Desuden ser vore fløje skarpe ud. Vi er derfor klare favoritter og mod rækkens svageste forsvar skulle det nok kunne blive til en del mål.

Kom ned i hallen på søndag klokken 15:00 og hjælp drengene til endnu en sejr.