Randers besejret på 4 minutter.


Efter fire minutter blev Randers ramt af tvivlen og blev kørt over.

Foto: Torben Sjøhart Lund.

Fire minutter og ni sekunder gik der, så havde Rolf Ravn og Hans Martin Asmussen med to mål hver bragt TM Tønder foran 4-0. Randers tog straks timeout, men lige lidt hjalp det. Randers har nogle dygtige spillere på holdkortet, hvilket gjorde at TMT drengene var super skarpe fra start, og efter 20 minutter stod der 12-4 på tavlen. TMT og ikke mindst Hans Martin fortsatte bare derudaf og Christian Trans var intet mindre end fantastisk mellem stængerne, bag et super forsvar. 17-9 var stillingen ved pausen ved pausen, og det var især de første fire minutter der havde knækket et selvtillidsforladt Randers HH.

Lasse Nikolajsen der var plaget af sygdom havde forladt banen efter et kvarter og overladt pladsen til Casper Madsen, som spillede en rigtig fin kamp på fløjen. Andre af de spillere der ikke normalt spiller så meget havde fået en del spilletid i det sidste kvarter, og det betød at Randers HH ikke var mere bagud ved pausen, end 8 mål. Det kunne sagtens have været værre. Randers spillede meget det samme og lignede ikke et hold der troede på det de går og laver.

Efter pausen fortsatte TMT det flotte spil og efter 39 minutter bragte Emil Bergholt TMT foran med 23-12 i den spændingsforladte kamp. Herfra blev der gearet ned. TMT's udskiftningsbænk blev noget af en banegård, med masser af udskiftninger og det gik ud over forsvarsdelen. Jacob Aaquist der var blevet holdt i et jerngreb fik nu lidt bedre arbejdsbetingelser og scorede 4 af sine 5 mål i de sidste 20 minutter. Hos TMT viste spillere som Jacob Lyck, Casper Rahr, Benjamin Holm og Nikolaj Keller sig flot frem. De udnyttede deres spilletid rigtig flot. At Randers vandt de sidste 20 minutter med 5 mål er helt naturligt, når man forsvarsmæssigt var gået to gear ned.

Tønder drengen Mikkel Riis fremstod som bedste mand hos Randers HH. Han er ikke så høj og havde svært ved at komme på skudhold, men han fik sat masser af tempo i Randers spillet, fik lagt nogle assist og scorede kampens mest finurlige mål.

TMT går ind i en spændende tid hvor man på 10 dage har tre svære kampe, hvor Otterup og Ajax mødes på udebane, inden holdet tager mod Fredericia hjemme. Derfor var det godt at der blev sparet på profilerne mod Randers HH.