Red Support er med på Fyn.


Den første af tre vigtige kampe spilles fredag aften.

TM Tønder spiller tre vigtige kampe på 10 dage, og den første kan vise sig at blive den sværeste. Udekampen mod Otterup er en kamp mod et fynsk hold med et højt topniveau og et lavt bundniveau.  Otterup indtager 6.pladsen i rækken og må virkelig ærgre sig over nederlagende hjemme mod Randers og Stoholm. Var de kampe blevet vundet havde de indtaget 4.pladsen, bare to point efter Skive.

Når Otterup så rammer topniveauet, er de et rigtigt stærkt hold. Senest vandt de hele 39-28 på udebane mod oprykningskandidaterne fra Odder, og ugen før fulgte de Fredericia til dørs og tabte kun med et enkelt mål, dog uden rigtigt at være tæt på point. Det er således et rigtigt formstærkt hold vi skal møde fredag aften klokken 20:30.

I det omvendte opgør havde TM Tønder ikke de store problemer med Otterup. Vi satte os på kampen fra start og fik hurtigt et forspring på 2-3 mål. TMT scorede efter behag og førte 16-12 ved pausen. Midtvejs i 2.halvleg stod der 27-19 og de unge kunne komme ind og køre en sejr på 36-28 hjem.

Så nemt bliver det næppe i Otterup. Parathed er nøgleordet. Vi skal være klar fra start, og super fokuserede på opgaven, ellers vinder vi ikke i Otterup. Det har dog også været holdets styrke i denne sæson, så Torben Sørensen skal nok finde det rette spændingsniveau.

Siden vi sidst spillede om point i Otterup, har fynboerne fået en stærk fankultur. Otterups gule fans gør det godt, og gør en kæmpe forskel, ligesom TMT Red support gør for TMT. Det er altid rigtig fedt når begge hold har fanklubber til at skabe stemning, så det skal nok blive rigtigt fedt i Otteruphallen fredag aften.

TMT Red Support tager turen i stor bus og der er stadig pladser. Vi kører fra Tønderhal 2 klokken 17:30 og prisen for transport med Agerskov Turistfart, samt entre på nordfyn er 130 kroner for medlemmer af TMT Red support. Du kan desuden bestille en stor sandwich fra Kvickly til den uhørt lave pris af 30 kroner.

Kontakt Allan Mattesen Jacobsen på tlf. 51 29 33 50 hvis du skal med. Er du ikke medlem finder han også en fin pris til dig, så fortvivl ikke og ring eller skriv til ham, hellere i dag end i morgen.

SAMMEN ER VI STÆRKE - VI ER STOLTE VI ER FRA TØNDER AF.