Christian pillede Otterup ned.


TMT fightede to point hjem.

27 TMT Red Supportere var med bussen fredag aften, med kurs mod Otterup. Sådan en fredag aften hvor weekenden lige er startet, betød at vi allerede på vejen havde en lille fest ombord på bussen og der blev indtaget en øl mere end ellers og stemningen i bussen var helt fantastisk. Der blev sunget og der blev skrålet, virkelig en fed tur.

En sms fra Torben Sørensen ødelagde ikke humøret selvom det ikke var de bedste nyheder. Emil Bergholt, Jeppe Jonasson, Rolf Ravn og Niklas Simonsen var syge, men med i bussen. Rolf var aldrig på banen, men til stor hjælp på bænken og Niklas var kun inde ved et enkelt straffekast. Emil og Jeppe trodsede sygdommen og spillede, selvom især Emil ikke så ud til at have det godt.

TM Tønder var i teten fra start og bragte sig foran 3-1 og 7-4. Efter 10 minutter måtte Emil og Jeppe lige ud på bænken og samle kræfter. Nikolaj Keller gjorde her et fint indhop. Med Rolf ude var Benjamin Holm med fra start og han spillede en fremragende 1.halvleg i begge ender. TM Tønder tillod aldrig Otterup at komme tæt på og kunne gå til pause med en 18-14 føring.

Så tænkte man at nu lukker vi den i de første 10 minutter af 2.halvleg, som vi plejer. Christian havde jo stået en forrygende 1.halvleg og vi scorede næsten efter behag. Otterup ville det dog anderledes. De udnyttede vore udvisninger til perfektion og pludselig stod der 20-20. Holdene fulgtes af til 24-24 og heldigvis udnyttede Otterup ikke deres chancer for at komme foran. Ved 28-26 til TMT fik Otterup et rødt kort, men overtallet gav ikke rigtig noget. Med flot fight lykkedes det dog at holde Otterup væk og TMT vandt 30-33. Et svært hold at slå. De udnytter den minndste lille fejl. Heldigvis havde vi den bedste keeper. Christian stod forrygende i 60 minutter og blev hyldet af TMT Red Support. Mathias Møller kom lidt skævt igang, men spillede sig flot op og scorede 7 mål. Også stor ros til bænken for at tage gode beslutninger gennem kampen. Flot arbejde.

Otterup blev bakket flot op af en meget energisk trommeslager, der virkelig arbejdede stenhårdt for sit hold. Stor ros til ham, bliv ved med det. Efter kampen måtte en af de mest hardcore Otterupfans indrømme at han aldrig i Otteruphallen havde set en fanclub der gav deres hold en bedre opbakning end TMT Red support. Vi siger tak for roserne og fortsætter med at bakke op.

Festen fortsatte på vejen hjem i bussen. Vi var en herlig forsamling, og der blev danset sejrsdanse og sunget fødselsdags sang. En dejlig sejr, og første trin på vores tretrinsraket der hedder Otterup, Ajax, Fredericia. Vi kører til Ajax i to busser. 19 af 23 pladser er besat. ring til Allan hvis du vil sikre dig en af de sidste pladser. SAMMEN ER VI STÆRKE.