Fyldte busser drager mod Bavnehøj.


TMT får stærk opbakning i udsat kamp.

TM Tønder og Ajax mødtes i første runde, og før den kamp spåede vi at det var en kamp som ville få betydning for de to holds sæson. TMT tog fuldstændig Ajax på sengen og bragte sig foran 6-1 og førte 11-5 kort før pausen. Alligevel fik Ajax reduceret til 11-10. De to hold fulgtes godt af det første kvarter efter pausen, inden TMT sluttede kampen lige så flot som de startede den og vandt 30-24.

Det betød at TMT fik en drømmestart med 9 sejre i træk, mens Ajax slet ikke kunne få det til at fungere, og først i fjerde runde fik de deres første point. Ajax er bestemt blevet stærkere i løbet af sæsonen. De indtager lige nu 6.pladsen, men taber de til TMT har de 7 point op til Skive på 3.pladsen, og så får de svært ved at nå målsætningen om top 3.

Når Ajax leverer som hold er de faktisk rigtig gode, men ofte bliver de individuelle og så skyder Minik Dahl Høeg og Martin Risum på alt, og det kan et stærkt hold som TMT sagtens lukke ned for. Fungerer holdet er Nichlas Poulsen også en dygtig afslutter, så TMT får sit at se til.

TMT Red Support har fyldt to buser op, rub og stub. En 14 personers bus som vi har lejet hos Sæd Auto og en 9 personers bus som vi har lånt kvit og frit hos THT Tønder handel og transport. Vi vil ved den lejlighed gerne takke THT for den flotte gestus. 23 mand stærk tager vi altså til Ajax og vi forventer at se gode sønderjyder bosat i København, som rigtig gerne må hjælpe med at lave lyd i Bavnehøj Arena.

Sidst men ikke mindst håber vi at alle mand er fit for fight, for så er der fine muligheder for at få to point med hjem fra København, men nemt bliver det ikke. SAMMEN ER VI STÆRKE.