Danske spil tror på TMT sejr.


TM Tønder er lille favorit på søndag.

Foto: Torben Sjøhart Lund.

På søndag spilles topkampen mellem TM Tønder og Fredericia, og det er en kamp der længe har fyldt meget i Fredericia, i deres lokalaviser og hos deres fans. Her i Tønder har kampen ikke fyldt ret meget. Vi havde vigtige udekampe mod Otterup og Ajax og vi tager jo 1 kamp af gangen, men fra nu af er det kampen vi taler om, det er jo den næste kamp som altid er den vigtigste.

Vigtigheden af kampen er der, det er der ingen tvivl om. Man kan ikke blot hente to point, men også sørge for at det andet hold ikke får point. Fredericia har tydeligvis et erklæret mål om direkte oprykning, selv om de siger noget andet, det mærker man tydeligt, og efterhånden er det jo også den målsætning vi har i Tønder, ikke mindst hvis vi vinder på søndag og bringer os 2½ point foran.

Danske spil har odds til 1,90 for hjemmesejr og 2,25 for udesejr og tror dermed på en sejr til formstærke TMT. Hvis TM Tønder spiller op til deres bedste, og Fredericia spiller op til deres bedste, så vinder TM Tønder. Begge hold er væsentlig stærkere end ved det første opgør. Hos TMT har flere af de spillere der ikke spiller så meget stemplet flot ind og vi kan bedre bruge bredden end sidst. Der er dog mange andre faktorer der spiller ind. Hvem har de bedste nerver?, får nogen gummiarm?, hvem takler den vilde stemning bedst?

Fredericia kommer med masser af tilskuere og dem hilser vi velkomne. Det giver et ekstra kryderi, når begge hold får en fantastisk opbakning. Os fra Tønder, skal bare lægge den pæne facade fra os og give den fuld gas. det er vores hal, vores hjemmebane, vores dagligstue, og her er det os der bestemmer, FOR HER REGERER TMT.

Kom i god tid og bak vore U-18 drenge op. De spiller forkamp klokken 12:45. Kommer du under U-18 kampen, så vis respekt og gå ikke på banen. SAMMEN ER VI STÆRKE. VI ER STOLTE, VI ER FRA TØNDER AF.