TM Tønder ramte ikke dagen da de skulle.


Vigtige kendelser gik ikke TM Tønders vej.

Foto: Torben Sjøhart Lund.

TM Tønder ramte ikke det rigtige spændingsniveau fra kampstart og det udnyttede Frederica, og ikke mindst Rune Schrøder. Da Rune efter 11:27 minutter kunne score sit 5.mål til stillingen 5-8 var det tydeligt at han var mere klar end nogen anden. Senere i 1.halvleg ved stillingen 8-11 så man dog den anden side af selvsamme Rune, da han pludselig vendt sig om og slog Hans Martin i brystkassen, og Rune skal være ovenud lykkelig for at han slap med 2 minutter her. I en anden situation blev Ulrik Eggert slået direkte i hovedet uden kosekvens, også her udeblev det røde kort fra det ellers udemærkede dommerpar. 10-16 ved pausen kunne med lidt medvind have været 11-15, lidt mere spiseligt, men føringen var sådan set fortjent nok.

Efter pausen kom TMT ikke rigtigt tættere på i første omgang, men efter 12 minutter stod der dog 17-20 og TMT gav os igen håb. Ti minutter før tid havde Fredericia dog bragt sig på 18-24 og kampen syntes afgjort. TMT ville det dog anderledes og 6 minutter senere stod der 24-25 og TM Tønder viste virkeligt hvilket stof de er lavet af. Tre minutter før tid scorede Rune Schrøder til 24-26 og i returløbet forhindrede Jimmi Elmgaard et hurtigt opgiverkast i opgiverfeltet, hviket skal give to minutter. En gave til TMT, som alle 1500 tilskuere så, men dommerne nægtede at straffe Jimmi og selvom vi kom på 25-26 og gik i helbanepress lykkedes det Fredericia at score det sidste mål. Ærgerligt for den manglende udvisning af Elmgaard kunne have vendt kampen på hovedet, fortjent eller ej.

Nu må vi bare kæmpe videre og gå efter at vinde resten af kampene og tage 2.pladsen. Så får vi også et fedt oprykningsspil med 2-6 kampe. Vi klarer den, SAMMEN ER VI STÆRKE.