TMT drager til Odder på søndag.


TM Tønder skal rejse sig mod såret dyr.

Foto: Torben Sjøhart Lund.

Odder Håndbold og TM Tønder har ofte spillet store kampe mod hindanden. Også i det første opgør i Tønderhallen var Odder en svær opgave, inden de løb tør for kræfter til sidst. Odder har været et varmt top3 hold igennem sæsonnen, men har med tre nederlag i træk mistet kontakten til oprykningspladserne.

Nederlag til Otterup på 28-39 og til Stoholm på 19-23 i de sidste to hjemmekampe, kan være et billede af at man kan fighte sig til 2 point i Odder, for netop de to klubber består af fightere. Odder har nu 7 point op til stregen og TM Tønder skal i sin første kamp uden Torben Sørensen være klar til at slås om hver eneste bold, så ligger der også 2 point og venter, for i den tilstand Odder er i lige nu, tåler de næppe så meget modgang.

I den modsatte kamp var Felix Kasch og Lasse Boeriths særdeles velspillende og også denne gang er det vigtigt at de bærende spillere leverer. I den anden ende skal der lukkes ned for Mike Paulsen og Mathias Damgaard der er de bærende kræfter for Odder. Alt dette skal Hans Martin og Michael Wollesen dog nok have styr på, så vi satser på 2 point, men det bliver ikke nødvendigvis nemt.

TMT Red Support drager igen afsted i en stor bus, med små 30 supportere. Vi er lidt i bekneb for trommedaskere denne gang, men så må andre jo tage over. Vil du med på bussen kan det stadig lade sig gøre. For medlemmer af TMT Red Support koster det 130 kroner for transport og billet (billet koster 70,-) og du kan tilmelde dig til Allan. Er du ikke medlem er det lidt dyrere. 

Vi tager afsted fra Tønder på søndag klokken 12:30. Grundet forårsmessen i TSFC vil opsamling nok ske på busstationen denne gang. Det får du mere at vide om når du tilmelder dig på tlf. 51 29 33 50 (Allan).