Fight på menuen på søndag.


Der bliver brug for hele bredden mod Stoholm.

Efter en tur i Odder, hvår vi tabte et point, fordi resourcerne ikke rakte til 60 minutter, og vi ikke formåede at skabe den føring ved pausen som spillet ellers berettigede, var det en anderledes rolig tirsdag i Aalborg, hvor flere af førstevalgende blev sparet. Vi er videre i Santandercuppen og håber på en hjemmekamp i næste runde. KIF Kolding kunne være en god lodtrækning.

I 1.division slås vi videre for 2.pladsen, og slås er det helt rigtige ord i den forbindelse, for søndagens modstander fra Stoholm slås i alle 60 minutter, og det er de gode til. I det første opgør haltede vi først bagefter, fik siden slået et hul til dem, men gik til pause med 11-11. 16-16 efter 40 minutter blev til 16-20 i TM Tønders favør og med 7 minutter igen stod der 20-26. Sikker sejr til TMT. Men som sagt stopper Stoholm aldrig med at kæmpe. Med 5 mål i træk kom Stoholm på 25-26 og i deres sidste angreb tabte de bolden og Emil Bergholt kunne score til 25-27 i sidste sekund.

Netop derfor må vi for alt i verden ikke løbe tør for kræfter denne gang, så der skal skiftes godt og grundigt ud undervejs, så dette ikke sker igen. Det er sikkert også et af fokuspunkterne i truppen op til denne kamp. Stoholm har hentet 14 point i de sidste 10 kampe og det er ganske imponerende. I den seneste kamp havde de Ajax helt på hælene. 20-13 efter 52 minutter, men kampen endte 20-20.

Vi SKAL tage Stoholm dybt seriøst. Vi har hentet 15 point i de seneste 10 kampe, så vi er ikke de kæmpe favoritter som nogen måske tror.

SAMMEN ER VI STÆRKE - Søndag klokken 15:00 - BE THERE.