TMT Red Support cykler penge ind til TMT.


TMT Red Support stiller op med ungt cykelhold.

Lørdag klokken 15:00 stiller TMT Red Support op til Tour De Tønder, hvor vi i konkurrence med 11 andre formstærke hold cykler penge ind til TM Tønder Håndbold. For at cykle på vores cykel skal man være medlem af TMT Red Support, og med over 180 medlemmer var der nok at tage af.

Denne gang har vi allieret os med de unge tvillingepiger Emma og Mille Winfeld, der cykler tur 1 og tur 2 på Red Supports racer. Herefter overtages cyklen af den rutinerede hobbycyklist John Solager og den endnu mere rutinerede ditto Peter Gregersen.

Det drejer sig i sidste ende om at få kørt flest mulige penge ind til TMT, og går du derude og tænker at det vil du da gerne bakke lidt op om, så kan du evt. sponsorere vores cykel med eks. 5 kroner pr. kørt kilometer (vil rende op i ca.200,- kroner). Vil du være med med et sponsorrat af eget valg, så kontakt Allan Mattesen Jacobsen på tlf.51 29 33 50.

Sidder der et firma derude og tænker "Vi smider lige et par tusinde på Red Support" så bare ring til Allan, han er klar ved telefonen.

Husk! SAMMEN ER VI STÆRKE.