Skive er en af de rigtig svære.


TM Tønder spiller mod en svær modstander i dag.

I det omvendte opgør spillede TM Tønder "Den Perfekte Kamp". man havde vundet de første 8 kampe og var 4 point foran nummer to. Man vidste at Skive var en super svær opgave og var total klar fra start. TM Tønder førte fra start til slut, og da vi trak fra 12-14 til 12-19 fra det 19. til det 29. minut var sagen klar. Med 15 minutter tilbage var stillingen 20-32 og det lignede en ydmygelse. TM Tønder skiftede et par gear ned og så viste Skive hvilket godt hold de var og vandt det sidste kvarter med 6-1.

Skive er et rigtigt godt hold og har i Daniel Guldsmed og Rasmus Kier to virkelig store profiler. Desuden er holdets omdrejningspunk Nikolei Jensen med igen. Han sad ude i det omvendte opgør og han gør en kæmpe forskel. TM Tønder har ikke ramt deres bedste niveau i de to seneste hjemmekampe mod Fredericia og Stoholm, og det niveau SKAL rammes, hvis ikke Skive skal tage begge point med hjem.

Der bliver derfor brug for alle kræfter i dag. En fyldt Tønderhal 2 vil gøre en kæmpe forskel for vore drenge, så selvom kampen først spilles klokken 17:00 så kom alligevel ned i hallen og bak op. Sammen er vi stærke og i dag har vi chancen for at vise det.