Skal du med til Lolland?


Søndag drager Red Support mod Øst, på en heldagestur.

Søndag morgen klokken 9:00 drager vi mod det sydøstlige Danmark i to busser fra Sæd Auto. Vi har lejet en 9 personers og en 14 personers bus, og med de erfarne chauffører Hr.og Fru Lind bag rattene kører vi over Lillebælt og mod Svendborg. Vi krydeser øerne Tåsinge og Langeland, og herfra sejler vi til Lolland.

Sejlturen i sig selv er super hyggelig og giver de ældste af os minder om "en tur mæ æ spritte" fra Kollund eller Rømø. Vi fortsætter den sidste del af ruten til Maribo, hvor vi møder TSØ klokken 15:00. Køreturen på Lolland er en oplevelse i sig selv, da der er rigtigt flot derovre. Vi forventer at være hjemme igen senest klokken 22:00. Da der kan spises på færgen vil der ikke skulle holdes lange pauser undervejs.

Alt dette: Bustur, Entre (ståplads), sejltur, får du for bare 175 kroner (du kan få en siddeplads for ekstra 25,-) når bare du er medlem af TMT Red Support. Busserne er så godt som fyldte, men vi har stadig en 3-4 pladser hvis du vil med. Kontakt Allan hvis du vil sikre dig en af de sidste pladser.