En fin tur til Maribo.


Vi havde en god dag på vejene og på havet mellem Tønder og Maribo.

Allerede inden klokken var 9:00 var TMT Red support placeret i busserne med retning Maribo, via Kolding og Svendborg. Fra Langelands østkyst gik det med færge mod Lolland hvor vi fik noget at spise og havde socialt samvær alle 23 mand.

Vel ankommet i Maribo lidt over en time før kampstart, og her blev vi virkelig modtaget med åbne arme, af vagter og af TSØ support. Her havde vi en hyggelig time med modstanderne. De er altså rare derovre.

Spillemæssigt spillede TMT en strålende kamp og det gjorde TSØ også. Det var en flot kamp mellem to hold der virkelig ville spille håndbold. Desværre blev kampen lidt ødelagt af dommerpræstationen. På den ene side Malene Lytje der igen dømte rigtigt godt og på den anden side Rasmus Pedersen der hele tiden forsøgte at komme i fokus og fuldstændigt ødelagde kampen for begge hold. De to bør skilles fra hindanden, hun fortjener en bedre makker.

Alt i alt en fortjent sejr til TSØ, der ikke havde udfald, mens TMT desværre løb tør for ideer de sidste 7-8 minutter. Efter kampen spiste vi i kantinen i Maribohallen. Det var rigtigt hyggeligt og maden var dejlig. På vejen hjem var spillerne også med på færgen og alt i alt havde vi en fin dag på landevejen og på havet.