Forløsende sejr mod HØJ.


TM Tønder rejste sig efter dårlig periode.

En resultatmæssig mindre god periode for TM Tønder fik en ende søndag eftermiddag, men det holdt hårdt mod et formstærkt nordsjællandsk hold fra Jyllinge. HØJ der havde hentet 10 point i de sidste seks kampe og TM Tønder der havde hentet tre point i de sidste fem leverede en rigtig flot håndboldkamp i Tønderhal 2, foran blot 430 tilskuere.

Det var en lige 1.halvleg med TMT i teten og et HØJ hold der spillede 7-6 fra 10.minut og halvlegen ud. Niklas Simonsen viste dog storspil i målet, så HØJ fik ikke så meget ud af det, dog scorede de en del fra fløjen i den periode. TMT havde tydeligvis lært fra det første møde med HØJ, og det havde gæsterne også, da de var meget hurtigere til at få keeperen ind igen.

15-14 ved pausen og stod Niklas stærkt i 1.halvleg, så var han fantastisk efter pausen. TMT bragte sig på 19-15, men røg ind i en mindre scoringskrise. HØJ begyndte at få styr på TMT's spil og fik reduceret til 20-18. Casper Madsen blev sat ind i bagkæden og fik brudt angrebsmønsteret med to mål til følge og Felix Kasch fik vist at hans styrke er andenbølge contraen. Desværre blev der også skudt hul på Niklas, så HØJ fulgte med.

Med under fire minutter tilbage kom HØJ på 25-25 og hos Red Support var der bange anelser. Henk Muus Meyer var kommet på mål og tog et par bolde, mens fantastiske Emil Bergholt scorede et par energimål til 27-25. Sejren var hjemme og det endte 28-26 til TMT. En forløsende sejr, da anden pladsen nu er i hus.

Og sidst men ikke mindst, skal der lyde stor ros til dommerne for at lade holdene spille håndbold. Så er det sådan set lige meget om vi er enige i alle kendelserne.