Vigtig kamp på lørdag.


TM Tønder er blevet hevet ind i nedrykningspillet.

Odense og Frederikshavn spiller fjernduel om at undgå den sidste direkte nedrykningsplads, og da TM Tønder tabte i Odense i forrige runde, kan holdet være med til at afgøre hvem der skal rykke ned. Lykkes det Odense at vinde i Skive, skal Frederikshavn have et point med hjem fra Tønder.

I Odense sad den halve startsyver og plejede skader og derfor gav det mening at holdet var et stykke fra topniveauet, og mod Frederikshavn er det langt fra sikkert at nogen af dem er tilbage, da der for TM Tønders vedkommende er vigtigere kampe på vej i påsken.

Frederikshavn har ikke fået mange point på kontoen på det seneste. Den sidste sejr kom i hus den 8.februar, da Stoholm blev besejret 18-17. Siden er det blevet til 1 point i 7 kampe, i Køge hvor de ellers var yderst tæt på at tabe, men hentede tre mål i de sidste tre minutter. Senest leverede Frederikshavn dog en fin præstation, da de blot tabte 27-28 hjemme mod Odder.

Med al respekt for turneringen, håber TMT Red support på et tændt TMT der vil gå efter sejren. Kampen spilles i Tønderhal 2 på lørdag klokken 16:00. På dette tidspunkt spilles alle kampe i sidste runde af grundspillet.