Du kan hjælpe Red Support til indflydelse.

TM Tønders aktieemission skulle gerne i mål hvis vi stadig skal være blandt Danmarks 16 bedste hold, som vi jo er lige pt. For at det kan lade sig gøre må vi alle give en hånd med og vi anbefaler at alle køber minimum 5 aktier til en pris af 750 kroner, og dermed bliver en del af TM Tønder Håndbold Elite.

Læs her hvordan du støtter.

Nu er vi ganske klar over at ikke alle lige har 750 kroner til aktier, eller bare synes at det er lige rigeligt, og derfor har TMT Red Support et tilbud som kan støtte TM Tønder.

Vi tilbyder at du kan overføre eks. 100,- . 250,- eller 500,- kroner til vores konto. Vi lægger så samme beløb oveni og køber aktier for pengne. På den måde bliver dit bidrag fordoblet og har du lyst til at indbetale endnu mere end 500,- fordobler vi også. TMT Red Support dobbler dog kun de første 5000 kroner op.

På den måde giver du også TMT Red Support større indflydelse til generalforsamlinger og det er nok meget sundt for TMT. Vi anbefaler dog i første omgang at du selv køber aktier. Det her ses blot som et godt alternativ.

Sådan gør du:

  1. Indbetal dit beløb på Mobilepay 56146 med teksten Aktie og dit navn.
  2. Overfør dit beløb til vores konto i Kreditbanken 7933-0001002695 med teksten Aktie og dit navn.

Ønsker man at være anonym, skriver man bare det i teksten.

Vi håber virkelig på din støtte til TM Tønder Håndbold Elite - Sammen Er Vi Stærke.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk