TMT får kæmpe opbakning i Maribo.


TMT Red Support sender en hel bus supportere afsted til Sydhavet.

Spillerne fra TM Tønder kan se frem til den største opbakning, vi nogen sinde har givet i Maribo. I klubbens spæde ungdom var det kampen vi altid sprang over, og første gang vi var der var det i formandens bil. Siden har vi taget turen i små busser, men denne gang tager vi afsted i en stor bus for at støtte drengene, en stor bus der stort set er fyldt til bristepunktet. Vi har desuden hørt om folk der tager afsted i minibus og egne biler, ligesom vi forventer opbakning fra sønderjydere med bopæl i København. Vi regner med at 70-90 tilskuere med hjertet i den rette klub vil være til stede.

Vi tager til Maribo med en god fornemmelse i maven. I det første opgør havde vi i modsætning til de to kampe i grundspillet gode dommere, der lod os spille håndbold, og dømte som der dømmes i ligaen. TM Tønders problem i denne sæson har netop været at indstille sig på 1.divisionsdommerne. Med ligadommerne i den første kamp kunne vi bruge det lille fysiske overtag vi havde, og det vil vi kunne gøre igen i dag. Kampen dømmes af det rutinerede og meget kompetente dommerpar Claus Adelgaard og Henrik Johnsen fra Herreligaen, og det er vi ganske trygge ved.

Dermed tænker vi at kan afgøre det hele i dag, og spille os i oprykningsfinalen, der bliver mod enten Kolding eller Lemvig, med mindre der sker overraskende ting i ligaens nedrykningsspil. De to mødes i direkte duel den 4.maj i lemvig. Først og fremmest skal vi selv kvalificere os og det er vigtigt at alle sønderjydere i Maribo kan høres i dag. Sammen er vi stærke og det skal vi ud og bevise i dag.