Kæmpe opbakning til TM Tønder i Kolding.


TM Tønder får verdens bedste udebane opbakning i Kolding.

Foto: Torben Sjøhart Lund.

Kan i huske da vi velfartede til Fredericia. Omkring 500 feststemte tøndringer gav den fuld gas i THansen Arena. Det skal vi overgå i Sydbank Arena i Kolding, og det kommer vi også til. Da det i dag (Lørdag red.) blev sikkert at det blev KIF Kolding vi skal møde, kom der gang i telefonen hos vores kasserer og rejseansvarlige Allan Mattesen Jacobsen. Indtil nu har vi fået 100 tilmeldinger. 62 af disse kører til Kolding med os, mens resten selv kører.

Og for de der kører selv, hjælper vi gerne med at skaffe biletter til kampen. I skal bare kontakte Allan på tlf.51 29 33 50 eller mail: allan@mattesen.eu Du behøver ikke være medlem for at vi hjælper dig denne gang. Det drejer sig udelukkende om vi bliver så mange som overhovedet muligt, til at støtte holdet i Kolding.

For de der gerne vil køre med os, så er vi allerede tæt på at vi ikke kan være i en stor og en lille bus, og så går vi op i to store busser, evt. en stor og to små, helt afhængig af hvor mange vi bliver. Kommer der yderligere 10 tilmeldinger, bliver det to store busser. Vi transporterer vore medlemmer kvit og frit til Kolding, mens ikke medlemmer betaler 25,- for transport. Billetprisen skal man betale via Red Support, hvis man bestiller biletter hos os.

Vi kører fra Tønderhal 2 på fredag klokken 16:30, med mindre TV2 flytter kampen. Vi håber vi ses, vi skulle gerne fylde hele udebaneafsnittet op, og gerne mere end det. SAMMEN ER VI BARE SÅ SINDSYGT STÆRKE - VI ER STOLTE VI ER FRA TØNDER AF.