TMT Red Support er godt tilfredse med at det blev KIF Kolding.


Lemvig havde været en sværere opgave for TM Tønder.

De fleste af os der holder med TM Tønder havde et stort ønske, nemlig at skulle op mod KIF Kolding i de afgørende kampe. Det er der selvfølgelig flere gode grunde til, og for mange var den bedste grund nok at kunne sende Danmarks mest vindende hold ned i 1.division.

Der kan dog godt findes andre grunde. Kigger vi på Lemvig-Thyborøns hold, så ser vi en rutineret keeper som Jesper Sørensen og en imponerende bagkæde med Rasmus Porup, Jonas Gade, Andreas Damgaard, Mads Thymann og den pt. skadede Mark Nikolajsen. Det hele godt bundet sammen af rutinerede Jacob Østergaard og med bundrutinerede Claus Uhrenholdt på sidelinien. Det havde bestemt ikke været nogen nem opgave.

KIF Kolding er da bestemt heller ikke nogen nem opgave, men ser dog mere spiselig ud, ikke mindst grundet skadesituationen i Kolding. Ser man på Koldings trup, ser man spillere som Mathias Thynell, Martin Mauer, Olafur Gustafsson, Kasper Irming, Cyril Viudes og Andreas Væver. Alle spillere der kan afgøre håndboldkampe. Den aller største stjerne, Mathias Thynell har dog ikke spillet længe og bliver nok heller ikke klar til TM Tønder, og det skal vi nok være glade for. I deres seneste kamp i Lemvig havde KIF blot 11 spillere på holdkortet, så med det hurtige spil, der et TM Tønders varemærke, kan vi godt komme til at gøre ondt på KIF Kolding.

Det bliver i hvert fald nogle spændende kampe. TMT Red support har fået over 150 tilmeldinger til den første kamp. halvdelen kører med vore busser, mens resten kører selv. Læg dertil dem der selv køber biletter. Det bliver så fedt i Kolding på fredag. sammen er vi stærke.