Det ser godt ud for TMT, men vi er endnu ikke i mål.


TMT Red Support havde en dejlig dag i Kolding, men det er ikke slut endnu.

Foto: Torben Sjøhart Lund

En fantastisk opbakning til TMT i Kolding. Det kan man ikke komme udenom. Det ene hjørne var fyldt med TMT tilhængere, lige som folk sad i grupper rundt omkring og heppede på de røde. Et slag på tasken, så holdt vel omkring 5-600 af de 4000 tilskuere med TMT. Der var også mange i andre klubtrøjer, der jublede med, og alt i alt fik TMT drengene en sublim opbakning. Tak for det.

På banen så man et TMT hold der var et langt bedre HOLD end Kolding, der så til gengæld havde de individuelle præstationer, der gav lidt problemer i starten. 7-14 og Kolding gik i syv mod seks. 8-15 efter 24 minutter, lige præcis hvad vi havde håbet. Kolding fik dog reduceret til 12-16, hvilket vi ærgede os lidt over i pausen. De første 20 minutter af 2.halvleg viste, ligesom de sidste fem minutter af første, at returkampen i Tønderhal 2 bestemt ikke bliver nogen walk over. Koldings fysik gjorde at TMT blev trætte at se på. Flere og flere fejl indsneg sig i angrebspillet, men heldigvis havde vi fint styr på dem i den anden ende, men langsomt kom de tættere på og fik udlignet til 21-21. Herfra viste TMT dog at vi er et bedre HOLD, og to virkelig vigtige mål til TMT gjorde det til 21-23, og det formåede Kolding ikke at komme sig over. Vi kunne derfor juble over en sejr på 23-25. I øvrigt stor ros til kampens dommere, Morten Lethan og Mik Trustrup der gav holdene lov til at gå til den.

Og så tænker man nok, hvor svært kan det så være at slå dem hjemme i egne trykke omgivelser. Og det kan vi lige så godt erkende, det kan blive hulens svært. Mellem 25. og 50. minut i Kolding så vi et fysisk og individuelt stærkt KIF Kolding der kan gøre ondt på os når tingene kører for dem. Vi skal igen prøve at få et stort forspring via godt forsvarspil og en kontrafase der gør ondt på Kolding, for der vil igen komme perioder hvor Kolding er bedst via deres individuelle profiler.

Vi SKAL som publikum skabe den vildeste hjemmebane ever. Og det er noget vi kan i Tønder, det er nærmest vores speciale. Vi skal pifte og buhe af dem lige så snart de har bolden i hænderne, for selvom de er rutinerede kan vi godt hyle dem ud af det. Kampens dommerpar Mads Hansen og Martin Gjedding er de bedste man kan få, men selv de kan sættes under pres. Sammen er vi stærke og på tirsdag skal klimaks simpelthen nåes i Tønderhal 2. Skidt med hvad andre tænker, bare giv den fuld gas Tønder.