Vi må have Helvede i Syd, tilbage for en stund.


Tønderhal 2 skal omdannes til et sandt helvede for Kolding.

Foto: Flemming Andersen/TMT

Helvede i Syd er en saga blot i TM Tønder håndbold, og det matcher heller ikke druiden Tønderix. men derfor kan vi da godt omdanne Tønderhal 2 til noget der bliver et sandt helvede for spillerne fra KIF Kolding, og samtidig løfter vore drenge, så de kan levere helt sublimt.

I oprykningspillet har vi været på to udebaner. I Maribo piftede og buhede publikum lige så snart vi kom i boldbessidelse. det påvirkede dommerne og TMT fik hurtigt arm og det løftede hjemmeholdet til at lave et flot comeback til sidst. Det samme i Kolding, buhen og piften lige så snart vi havde bolden, og det løftede Kolding og gav dem troen på sig selv.

I Tønderhal 2 skal der også piftes og buhes af Kolding når de har bolden. Vi skal sørge for at de ikke kan kummunikere og bliver endnu mere individuelle end de i forvejen er. De skal føle at Tønderhal 2 er et utrygt sted, have lysten til at blive færdig og komme ud. Det skal vi sørge for sker, i den måske vigtigste kamp i TMT's historie. Skidt med hvad sidemanden tænker, for han gør jo det samme.

Sammen Er Vi Stærke var i sin tid et slogan der viste at hvis byen stod sammen kunne vi skabe et håndboldhold i Tønder med en solid økonomi. Sådan er det stadig, nu er det et slogan for hele kommunen. Kan vi stå sammen i Tønder Kommune KAN vi faktisk godt skabe et hold der er værdige til at spille i ligaen. Sammen Er Vi stærke er også et udtryk for hvad vi kan skabe for holdet under kampene. Opbakningen i Kolding var fantastisk. Lad os sammen gøre det endnu vildere i aften, så hele håndbold Danmark kan se hvad det er vi kan i Tønder.

VI ER STOLTE, VI ER FRA TØNDER AF.