Festen fusede lynhurtigt ud.


TMT uden X-faktor var guf for Koldings individualister.

Spillemæssigt kom TM Tønder sådan set fint ud af starthullerne. Kolding scorede kun et enkelt mål de første fem minutter, og TM Tønder spillede sig frem til fine chancer. Fire store chancer blev dog brændt, da man skød Anders petersen for tæt på kroppen og der er han god. 0-1 efter 5 minutter, men det blev værre for der gik over 9 minutter inden Mathias Møller kunne score TMT's første mål til 1-3 på straffe. Efter 17 minutter stod der så 3-9 på tavlen og her var kampen reelt afgjort.

TM Tønder blev nervøse efter denne start og mistede helt modet. Man blev bange for at løbe kontraerne og lavede et hav af tekniske fejl. Spillerne virkede ganske enkelt bange, og så blev der spillet på Koldings præmicer. TM Tønder fik skudt hul på Anders Petersen og fem minutter før pausen var der et lille håb ved 8-13, kunne man lige hente to mål på de fem minutter. I stedet var det Kolding der scorede tre gange og kunne gå til pause med 8-16.

Håbet var ude og man skulle virkelig være jubeloptimist for at tro på det. Kolding spillede faktisk en rigtig dårlig anden halvleg. De lukkede en dør op for TM Tønder, men de turde ikke gå ind af den. De tekniske fejl stod i kø, og TM Tønder lignede ikke et hold. 18-24 og et rødt kort til Gustafsson efter 50 minutter gav et lille håb, men TM Tønder tog ikke mod gaven og Kolding scorede 5 mål de sidste 10 minutter, mens TMT sluttede som de startede, og scorede ikke de sidste  8 minutter.

Der er dog ingen grund til helt at miste modet endnu. Kolding spillede ikke bedre end i den første kamp. Vi inviterede dem bare ind i oprykningskampen, da vi modsat den første kamp manglede X-faktor. Nu er Kolding igen gigantiske favoritter og vi kan indtage rollen som outsider, hvilket åbenbart passer os bedst. Presset er stadig på Kolding og vi skal bare spille frit, det gjorde vi ikke tirsdag aften i Tønderhal 2.

TMT Red Support arrangerer transport til fredagens kamp i Kolding. Tilmelding sker denne gang til Esben på tlf. 20 14 02 53. Grundet tidspresset kan vi ikke tilbyde at købe billetter til de der kører selv denne gang. Disse kan bestilles på kif.dk. Prisen vil være 85 kroner for transport og ståplads, 115 kroner for transport og siddeplads. Er du ikke medlem af Red Support koster det 25 kroner ekstra. Vi skal have tilmelding senest torsdag klokken 12:00 da Kolding forventer fuld hus.