Mod og mandshjerte er nøgleordene for aftenens kamp i Kolding.


Meget skal lykkes hvis TMT skal rykke op i aften.

Foto: Torben Sjøhart Lund.

I den første kamp i Kolding var TM Tønder det klart bedste hold mod et modløst KIF Kolding, der måske ikke havde forestillet sig at de kunne få problemer mod et hold som TM Tønder. Det kunne de og så havde de kniven på struben før returkampen i en stopfyldt Tønderhal 2.

I reteukampen i Tønder så man et Kolding hold der ikke spiller flydende flot håndbold, men indstillingen var der bestemt ikke noget galt med. Modsat den første kamp kæmpede Kolding forbilledligt, vandt returbolde og lukkede ned for TM Tønders hurtige spil. dagsordenen var tydeligvis at skræmme TMT, gå benhårdt til den, ind i mellem også over stregen, og så tog man bare de udvisninger der fulgte med.

Det må man sige at de lykkes med. De fik fuldstændig lukket ned for TM Tønders hurtige spil. Vi spillede i det tempo der passede KIF bedst, og så er Kolding altså et bedre hold end Tønder, under disse betingelser. Vi håber at TMT drengene har lært af den kamp og tager til Kolding og viser mod og mandshjerte og holder tempoet oppe, for så er vi et bedre hold end dem, så vi i den første kamp.

Kolding er 70-30 favorit og vi kan spille helt frit. Efter kampen i tirsdags er troen og favoritværdigheden fuldstændigt flyttet over på Kolding, så vi kan forhåbentlig komme fra baghjul og overraske dem en gang til. Der bliver næppe den samme store opbakning som sidst. TMT Red Support kan nemt være i en bus denne gang, hvilket nok mest skyldes at kampen kommer i TV. Vi håber dog at 300-400 TMT fans vil være i hallen og hjælpe holdet. Sammen Er Vi Stærke.