Årets spiller er fundet og han har nummer 5.


Emil Bergholt er af fansene kåret til årets spiller efter tæt kamp.

Arkivfoto: Flemming Andersen.

TMT Red support har de seneste dage været ude og spørge fansene, hvem der har været årets spiller i TMT, sæson 2018/2019. Efter at en samlet bestyrelse havde udvalgt seks spillere, var det jer derude der helt suverænt udpegede Emil Bergholt og Christian Trans som de to, slaget skulle stå imellem.

Emil Bergholt vandt afstemningen med 62% af stemmerne, mens 38% pegede på vores stærke keeper, Christian Trans, der måtte se sig slået af den populære streg. Det er nu heller ingen skam at komme i mål lige efter Emil.

Emil Bergholt har spillet en fantastisk sæson. Vaks i midterforsvaret og en vanvittig stærk profil i kontrafasen og det hurtige opgiverkast. angrebsmæssigt giver han sig ikke en millimeter, og indtil dommeren har fløjtet er bolden fri og kan sendes i mål. Hvor mange mål har han ikke scoret med ryggen til? Emil Bergholt sluttede som holdets topscorer med 123 mål i 24 kampe, mens det blev til 25 mål i de 5 oprykningskampe. Emil der nu fortsætter karrieren i Mors/Thy vil dog mest blive husket for sin ukuelige vindermentalitet, og for blive ved med at kæmpe for TMT selvom han ikke skulle blive her,

Christian Trans er og bliver publikumsfavoritten i TMT. Han har været i klubben i 5 år og har udviklet sig kolosalt. Før denne sæson så det ud til at han ville blive presset på spilletiden, men da træningskampene sluttede og der skulle spilles om point, viste han hvilket højt niveau han besidder. Jo mere der er på spil, jo bedre står han. Det viste han i oprykningskampene for tre år siden, og det viste han igen i denne sæson, med 5 fantastiske oprykningskampe, hvor ingen kunne sætte en finger på Christians indsats.

Et kæmpe stort tillykke med titlen til Emil Bergholt, og et lige så stort tillykke med den flotte andenplads til Christian Trans.