Fin lodtrækning i Santandercuppen.


Statistisk set fik vi en god lodtrækning i pokalen.

Man kan synes om seedning i pokalturneringen hvad man vil, men netop i denne runde er der seedning, således at de 8 bedste hold, altså dem der var i slutspillet i sidste sæson ikke kan møde hinanden.  Til gengæld er de 8 andre hold garanteret hjemmebane. Denne skribent går nu mest ind for fri lodtrækning, men er nu også glad for at få en hjemmekamp i Santandercuppens ottendedelsfinale.

De otte hold vi kunne trække var Aalborg, GOG, TTH Holstebro, Skjern, Skanderborg, Bjerringbro, Århus eller SønderjyskE. Ser vi tilbage på de to år i ligaen, så vandt vi begge hjemmekampe mod Århus, mens det blev til en sejr og en uafgjort mod Skanderborg og SønderjyskE. BSV slog vi ud af af pokalen og var også tæt på at slå dem i turneringen. Så rent sportsligt vil vi have den største chance mod en af de fire.

Det endte med at vi trak Århus Håndbold og Torben Petersen, og på trods af at vi har slået dem to gange tidligere er de naturligvis tårnhøje favoritter. Vi er dog ikke chanceløse og mon ikke Torben Sørensen vil gøre alt for at vinde den kamp og få TM Tønder på danmarkskortet, nu da oprykningen glippede. Vi har tidligere mødt Århus i pokalturneringen, midt i oprykningsrusen for tre år siden. Da vandt Århus og Torben Petersen husker nok bedst kampen for en forfærdelig skade, da hans korsbånd røg ved den lejlighed. Det håber vi ikke sker denne gang.

Det fulde program ser således ud:

Lemvig Thyborøn - Skjern Håndbold
KIF Kolding - Aalborg Håndbold
Team Sydhavsøerne - GOG
TMS Ringsted - SønderjyskE
TM Tønder - Århus Håndbold
Ribe-Esbjerg HH - TTH Holstebro
Mors Thy Håndbold - Bjerringbro
Nordsjælland Håndbold - Skanderborg Håndbold