Fansene har valgt "Årets talent"


Jacob Lyck er årets talent, kåret af fansene.

Seks spillere var nomineret til "årets talent" af TMT Red Support, og så var der 24 timer til at komme ind og stemme. Det har mange venner, familie og supportere så gjort og årets talent er nu fundet. 

Benjamin Holm sluttede som nummer 3. Benjamin har spillet en flot sæson med mange flotte indhop, og har i løbet af sæsonen også fået tilspillet sig en plads i startopstillingen flere gange. Benjamin har udviklet sig rigtig flot i begge ender af banen og er tæt på at gå fra talent til profil. Benjamin scorede 49 mål i forgangne sæson.

Casper Rahr Madsen lå længe og førte afstemningen, men måtte til slut nøjes med at blive nummer 2. Casper har lavet flotte indhop i både bagkæden og som venstre fløj. Casper er en fantastisk dygtig gennembrudspiller og en dygtig afslutter, der fik scoret 18 gange i forgangne sæson.

Jacob Lyck leverede en god afslutning i afstemningen og kan helt fortjent kåres til Årets talent. Jacob Lyck scorede 35 gange i løbet af sæsonen og opnåede to gange at blive kåret til kampens spiller. Skytten fra Sønderborg har desuden leveret nogle vigtige mål undervejs, bl.a. i Fredericia hvor han scorede det næstsidste mål. Kæmpe stort tillykke med titlen til Jacob Lyck.