TM Tønder lægger ud mod tidligere champions League vindere.


TMT møder de Europæiske mestre anno 2013

Året er 2013 og HSV Hamurg har kvalificeret sig til Championsleague Final 4. Det var nok lidt en overraskelse i sig selv. HSV med spillere som Duvnjak, Vori og hans Lindberg på holdet, bankede THW Kiel i semifinalen, med 39-33. I finalen ventede mægtige Barcelona og efter forlænget spilletid kunne 6 målskytten Lindberg og co. løfte pokalen efter en 30-29 sejr, foran 19250 tilskuere i Køln.

Siden da er der løbet meget vand gennem Elben. HSV fik økonomiske problemmer og måtte en tur ned i 3.bundesliga. De er startet helt forfra og ligger lige nu i 2.Bundesliga, hvor det i forgangne sæson blev til en 12 plads med 35 point for 38 kampe, langt fra oprykningspladserne til Bundesligaen.

HSV trænes i dag af tidligere profil Torsten Jansen. De har netop startet træningen og drager på træningslejr i Løgumkloster fra 28.juli til 3.august. Her spiller de sæsonens første træningskamp, og det mod TM Tønder, for hvem det også er første træningskamp.

Kampen mellem TM Tønder og HSV Hamburg spilles klokken 18:00, fredag den 2. august Klosterhallen og det skal blive spændende at se det nye TM Tønder præstere mod tyskerne. Det bliver spændende at se de nye i truppen og der er naturligvis fri entre i Klosterhallen.

Klokken 19:00 i en af de andre haller, spiller vore U-19 drenge, ligeledes mod HSV Hamburg, så husk lige at gå ind og støtte dem, når herrernes kamp slutter. U-19 drengene skal spille i U-19 ligaen i næste sæson, og går en spændnde tid i møde.