TM Tønder skal tirsdag forsøge at få sin første sejr.


TMT er resultatmæssig kommet skidt fra land.

TM Tønder lagde ud med at skulle spille mod, troede vi, et midelmådigt 2.bundesligahold fra HSV. Det viste sig at HSV var et rigtigt godt hold med store ambitioner om en tilbagevending til budesligaen. Siden de mødte os har de spillet 32-32 mod Saint Raphaël, slået de svenske mestre fra Kristianstad med 32-29 og spillet 24-24 mod Füchse Berlin, så nederlaget på 22-26 til HSV kunne TMT godt være bekendt.

Så stod der HØJ Håndbold på menuen, et hold vi skal sammenligne os med. HØJ har vist storform i træningskampene, tabt 24-23 til TMS Ringsted, men besejret Nordsjælland 32-26 og SønderjyskE 23-22. Det indgyder respekt og 13-13 ved pausen mellem TMT og HØJ var derfor godkendt. Undertegnede så ikke kampen og ved ikke hvad der skete efter pausen, men de første godt 20 minutter scorede TMT 4 gange, mens HØJ nettede 12 gange. 25-17 til HØJ der endte med at vinde 28-23.

I morgen, Tirsdag bliver det ikke nemmere når Løjt Hallen arrangerer lokalopgør mellem SønderjyskE og TM Tønder. En kamp ingen af holdene har den store lyst til at tabe, så der skal nok komme gang i gaden. Er tredie gang lykkens gang for TM Tønder der godt kan bruge en sejr til at stive selvtilliden lidt af før pokalkampen om 14 dage mod Århus Håndbold.