TM Tønder skranter tæt på sæsonstart


Skader ødelægger forberedelserne.

Foto: Flemming Andersen

TM Tønder skal for andet år i træk have spillet en række nye spillere ind på holdet. Ser vi på truppen for to sæsoner siden, er Benjamin, Clausen, Redlefsen, Trans og Ulrik de eneste der er tilbage. Sidste år lykkedes det meget flot at blive klar til sæsonstart og vi stod med 18 point efter 9 kampe. 

Det var meget imponerende og har givet nogle forventninger om at vi kan gøre det samme igen. Men det må vi glemme. Det var enestående sidste sæson, men i år kommer vi ikke til at toppe fra sæsonstart. Den vigtigste grund er at flere spillere fra startsyveren ikke kan deltage i sæsonforberedelserne.

Det værste er Jeppe Jonasson. Med både Jeppe og Jimmi Elmgaard til at dække treer står vi til at få et formidabelt forsvar, men Jeppe har endnu ikke spillet og de er derfor ikke blevet spillet sammen. Det er super ærgerligt, lige som det fakta at Christian Trans først lige er begyndt at kunne træne. Han skal nu nok blive klar.

Felix kasch er en historie for sig. Han har opture i løbet af en sæson hvor det bare kører for ham og han træner igennem, og så sidder han pludselig ude i længere tid og kan ikke træne. Gad nok vide hvor god han kunne blive hvis han bare kunne køre på med fuld tryk.

Der er nu også positive ting omkring dem der sad mest på bænken sidste år. Thomas Clausen er tilbage efter et års skades mareridt, og han bliver skarp når han kommer i kampform. Jesper Redlefsen bliver en stærk substitut på den anden fløj og Jacob Lyck så skarp ud mod SønderjyskE. Desuden ser det ud til at Benjamin Holm bliver en vigtig faktor for holdet. Holm er i hvert fald en af fansenes favoritter.

Desuden regner vi da med at Keller, Madsen, Simonsen og Nikolajsen stepper yderligere op i forhold til sidste sæson, lige som alle de nye gerne skulle forstærke holdet. Vi ber til at Damgaard der humpede ud mod SønderjyskE slipper for skader i TMT.

Men det bliver ikke et TMT i topform når vi drager til Ringsted om to uger. Heldigvis kunne programmet i opstarten have været værre. Efter Ringsted møder vi HCM, HEI, Roskilde, HØJ, HCO, Otterup, FIF. Står vi med 10 point efter 7 runder skal vi være yderst tilfredse. Så ser det rigtig godt ud inden de svære kampe mod Skive, TSØ, Ajax og Odder.

Målsætningen om top 3 kan sagtens nås. Sæsonen er lang og kan vi toppe fra November ser det rigtigt fint ud. Vi ser TMS, TSØ, Skive, Ajax, Odder og måske HØJ som konkurrenterne i toppen.

SAMMEN ER VI STÆRKE, så få jer lige tilmeldt turen til Ringsted, så vi kan hjælpe drengene med at levere.