Svær sæsonåbning venter i aften.


TM Tønder møder Århus Håndbold i aften.

Foto: Kim Møller

En helt fantastisk Tønder Festival er overstået. De frivillige er dødtrætte, men glade og det er ikke helt slut endnu. I aften er der medarbejder fest på pladsen, hvor de frivilige får lidt tilbage for deres indsats. Er du ikke en af dem der skal til fest, så holder vi også en lille fest i Tønderhal 2, fordi TM Tønder er blandt de 16 sidste i dette års Santander Cup, den korteste vej til Europa.

I denne runde, og kun i denne runde har man valgt at seede holdene. Seedning er sket efter sidste sæsons grundspil, hvor de 8 hold der kom i slutspillet ikke skal kunne møde hindanden. Det lyder lidt skørt at seede i en pokalturnering, men omvendt sikrer det de 8 useedede hold en fed hjemmekamp.

Indtil nu er alle 6 kampe der er blevet spillet endt med udesejre, så der er ikke dumpet nogle overraskelser ind. Det er nu op til TMS Ringsted der spiller mod SønderjyskE og TM Tønder der spiller mod Århus Håndbold at levere overraskelsen. Det skal vi i TMT Red support så hjælpe med, så skal du ikke til medarbejder fest i aften, så kom ned i Tønderhal 2, når vi i aften (mandag) klokken 19.00 byder det stærke Århus Håndbold op til dans.

I lørdags trænede holdet sammen med det stærke 2.divisionshold fra Faaborg, og det forlyder at holdet ser ud til at være skarpe og klar til sæsonstart. Især forsvaret ser rigtig godt ud, og det bliver der også brug for mod Århus, for vi laver næppe 30 mål mod et sammenspillet Århus hold. Vi håber på miraklet og et afbudsramt TMT Red Support skal nok være der og gøre det bedste vi kan vor vore drenge - SAMMEN ER VI STÆRKE.