TM Tønders publikum hungrer efter sejr.


TM Tønder skulle gerne indlede jagten på toppen, søndag eftermiddag.

Foto: Torben Lund.

Der var ikke mange tilskuere i hallen, da TM Tønder blev sendt ud af cuppen mod Århus Håndbold. Godt 300 havde fundet vej ned i hallen, men det giver mening, da Tønder festival havde samlet 1500 Tøndringer til medarbejderfest. Søndag klokken 16.00 spiller TMT igen hjemme, og man kan lige nå at se kampen inden det danske fodboldlandshold kommer på klokken 18.00 i Georgien.

Modstanderne på søndag er HC Midtjylland der er igang med en genrejsning af holdet, og nyoprykker i 1.division. At de mener det alvorligt viser de ved at de har hentet ni nye spillere op til denne sæson. De fleste med ligaerfaring, bænkevarmere der skal udvikles, netop som vi gør i TMT. HC midtjylland vil på deres gode dage kunne slå alle i 1.division, men de vil også ramme dårlige dage, da de endnu ikke er sammenspillet.

I TM Tønder blev vi i den grad forkælede i sidste sæson, med sejre på stribe. Vi har derfor oparbejdet store forventninger til holdet. Vi har dog skiftet halvdelen af startsyveren ud og må erkende at det tager lidt tid. Fire træningskampe, en pokalkamp og en turneringskamp er blevet tabt, og det har gjort ondt på stoltheden hos det forvænte TMT publikum/TMT fans, så nu er der brug for sejre, kun sådan får vi folk tilbage i hallen.

TM Tønder er et hold med masser af dygtige håndboldspillere og resultaterne skal nok komme. Flere af dem der sad på bænken i forrige sæson har også taget et stort skridt i forhold til i fjor, så vi er fortrøstningsfulde i TMT Red Support, men nu må sejrene altså godt komme, så vi ikke sakker for langt bagud i stillingen.

Kom i hallen på søndag klokken 16.00, og skynd dig så hjem og se fodbold. Sammen er vi stærke.