TM Tønder på tavlen


TM Tønder kom på tavlen med et brag.

Foto: Torben Lund.

Vi skal ikke lægge skjul på at HEI er det svageste hold vi har mødt i denne sæson, men alligevel vil vi gerne fremhæve måden vi slog dem på. Der var parathed, vilje og masser af fart i TMT drengene denne søndag aften. Relativt hurtigt fik man en forsmag på at der var klasseforskel. Da TMT rykkede fra 2-3 til 2-6 kom det første indtryk af en sikker sejr.

TM Tønders forsvar stod ekstremt godt på trods af at Elmgaard blev sendt tidligt i bad, og både Timmi Ejmer og Andreas Damgaard sad ude med skader. Andre tog ansvar og det var fedt at se at bredden i TM Tønder er blevet væsentlig større. Spillere som Madsen, Clausen, Redlefsen, Lyck m.fl. brugte deres spilletid rigtig godt og det var dejligt at se disse unge knægte folde sig ud. TM Tønder vandt dermed kampen 26-16 via 13-7 ved pausen.

TMT Red Support havde trosset det sene kamptidspunkt og havde som altid en rigtig hyggelig tur til den aller nordligste del af Århus. Vi er optimister hver gang vi tager afsted, men denne søndag var optimismen dog begrænset. Vel blev der tippet på TMT sejr i vores interne tipskonkurrence, men at det skulle blive en storsejr på 10 mål kom dog bag på selv de mest optimistiske tippere. Dermed har ingen vundet i de to første udekampe og præmien for at ramme de rigtige tal i udekampen mod HØJ er derfor lidt større. Vi håber at denne gulerod kan få flere med den dag.

Nu gælder det dog først hjemmekampen mod Roskilde på søndag klokken 14.00 i Tønderhal 2.