Red Support afholder buffet før Roskilde kampen.


Buffet og storsejr venter vore medlemmer.

Da TMT og Ribe-Esbjerg ved juletid spillede træningskamp i Skærbæk vandt en af vore medlemmer, Åse Posch, Buffet for 20 mennesker. Åse er inkarneret fan af TMT og glipper aldrig en kamp og donerede omgående præmien til TMT Red Support og det kommer nu vore medlemmer til gode.

Inden kampen mod Roskilde afholder TMT Red Support således buffet for medlemmerne, hvor omkring 25 har meldt deres ankomst. Det bliver super hyggeligt og cheftræner Torben Sørensen kigger forbi og fortæller lidt om situationen omkring truppen og dagens kamp mod Roskilde.

Roskilde er oprykker efter at de slog Stoholm over to kampe, og vi husker jo hvor svært vi havde det mod Stoholm i forrige sæson. Roskilde er dog hårdt ramt, da to af deres vigtigste spillere er skadet, og de to seneste kampe er tabt med henholdsvis 25-40 i HØJ og 21-35 hjemme mod Odense. Den stime håber vi jo at Roskilde fortsætter lidt endnu, og med en koncentreret indsats som den i HEI, så skulle det bestemt være muligt at give dem en snitter.

Kampen spilles på søndag klokken 14.00. Kom ned i hallen og bak holdet op, der bliver brug for alle kræfter, så TM Tønder kan fortsætte kursen mod toppen af rækken. Sammen er vi stærke.