To sikre point smidt væk


TM Tønder havde vundet kampen i forvejen.

Foto: Torben Lund.

Nederlaget i Ringsted gav mening, mens hjemmebanenederlaget til HCM kunne forsvares. Udesejren i HEI viste at TM Tønder hele tiden lagde lag på, så op til hjemmekampen mod nedrykningsfavoritterne fra Roskilde så det slet ikke så tåbeligt ud endda. Det gør det til gengæld efter at det rent faktisk lykkedes at tabe til et hold som vi ret beset skulle have tævet med 10 mål eller mere.

To sikre point blev tabt fordi vi havde vundet kampen i forvejen, hele tiden var overbevist om at filmen nok skulle knække for dem til sidst, men sådan gik det bare slet ikke. Roskilde forudså alt for tit hvad TMT ville, fik hele tiden lagt de rigtige parader, havde forberedt sig godt på os. TMT magtede ikke opgaven og Roskilde vandt fortjent. Det ændrer dog ikke det faktum at vi smed to sikre point væk i søndags. 

Vi er dog ikke de eneste der har problemer med at vinde kampe lige nu. Inden sæsonen havde vi TMS, Skive, TMT, Odder, HØJ, Ajax og TSØ som dem der skulle slutte i den bedste halvdel i rækken, altså i top 7. Laver vi en stilling, kun med disse 7 hold ser den således ud:

  1. TMS Ringsted: 6 point
  2. HØJ Håndbold: 6 point
  3. Skive FH: 5 point
  4. Odder Håndbold: 2 point
  5. Sydhavsøerne: 2 point
  6. TM Tønder: 2 point
  7. Ajax KBH: 2 point

Så alt i alt ser det ikke håbløst ud endnu, selvom vi bestemt ikke undervurderer de 4 hold der topper rækken lige nu, Skovbakken, Midtjylland, Odense og Otterup. Det ser ud til at de fleste kan slå hindanden på kryds og tværs i denne række, men et hold som Roskilde skal man kunne slå ude som hjemme, hvis man vil i top 3. Heldigvis er der kamp igen på lørdag, og mon ikke motivationen er i top hos TMT drengene der.