Volkswagen Tønder sender supportere til Jyllinge.


Red Supports stærke sponsor gør det igen.

Da vi i forrige sæson var et smut i Fredericia blev bussen sponsoreret af Volkswagen Tønder, og nu har de igen meldt sig som bussponsor. Det har knebet med tilmeldingerne til udebaneturen mod HØJ Håndbold i Jyllingehallen. Nogle af de faste støtter havde andre aftaler, og så har de pauvre resultater, både i presæsonen og i sæsonen hidtil heller ikke overbevist Tønderfolket at der skulle bruges en lørdag på en udekamp i Jyllinge.

Blot syv mand tilmeldte sig turen og det stod klart at vi skulle afsted i minibus. Minibusserne hos vores sponsor Sæd Auto var udlejet og THT Transport's bus var ligeledes udlejet. Gode råd var dyre og vi forsøgte os hos endnu en vore sponsorer Volkswagen Tønder.

Volkswagen Tønder stillede straks en syvpersoners VW Multivan til rådighed kvit og frit. Desuden fik vi en Brobizz med så vi kan komme over broen uden omkostninger. Da vi her til aften afhentede bilen kunne vi så konstatere at der stod en kasse Cola til os, så der vil være gratis Cola på turen. Tak er kun et fatigt ord, men vi siger TUSIND TAK til Volkswagen Tønder, en stærk partner gennem mange år, for TMT Red Support.

Om kampen kan vi bare sige at vi skal ud og møde et rigtigt stærkt hold, så både trænere og spillere SKAL hive sig selv op af sumpen og levere en pragtkamp, hvis vi skal have point med hjem. Mens TM Tønder er meget afhængige af at fungere som hold og at vi har en stærk bredde, er HØJ et rutineret hold med profiler som Morten Slundt, Dorian Vallet og rutinerede Brian Jørgensen i målet. Der skal altså præsteres stærkt, ikke mindst forsvarsmæssigt.

Vi kører dog til Jyllinge med stor tro på holdet og forventer at ca.20 mand vil heppe på TMT.