TMT Red support styrede i Jyllinge


En broget flok havde en super dag.

Syv mand stærk herunder et enkelt bestyrelsesmedlem tog turen til Jyllinge i en 7 personers bus, som Volkswagen Tønder havde været så venlig at udlåne. Og det var en lækker bil med alt i udstyr og  automatgear, så bilen fandt stort set selv til Jyllinge. Alle var begejstret for den fantastiske komfort.

Du kan læse meget mere om udlejningsbusser hos VW Tønder her.

Vel ankommet i Jyllinge hvor vi blev flot modtaget af folkene fra HØJ Håndbold, fik vi lidt at spise i deres flotte kantine. Inde i hallen dukkede Åses børnebørn op, der er bosat i Ølstykke. De to søde børn havde det rigtigt sjovt med båd trommer og horn før kampstart.

TM Tønder spillede med et flot udtryk og bragte sig foran 8-3. En lille nedgangsperiode bragte HØJ på minus 1, men tættere på kom de aldrig. TM Tønder var bare et bedre hold på dagen, og havde dommerne undgået pludselig at skulle i fokus var 30-26 sejren bestemt blevet væsentlig større. Det tegner godt hvis holdet kan spille sådan hver gang. Under kampen blev der trommet for både HØJ og TMT, men de godt 20 tilskuere der holdt med TM Tønder var toneangivende, så kampen uden for banen blev også vundet af TMT, trods god opbakning til hjemmeholdet.

Turen gik tilbage til Tønder med et pitstop i Nyborg, hvor depoterne blev fyldt op, og en herlig dag sluttede foran Tønderhal 2 klokken 21.00, lørdag aften. Tak til de medrejsende, vi havde virkelig en sjov dag.