Odense SKAL besejres hvis TMT skal være med i den sjove ende


Skal TMT kigge op eller nedad i tabellen.

Foto: torben Lund.

5 kampe, 8 point, og en imponerende målscore på 158-117. Det har ingen gjort bedre i indeværende sæson. Det er pr.kamp en målscore på 31,6-23,4, altså har de vundet med 8 mål i snit. Efter at have tabt til HCM i første runde har Odense slet ikke set sig tilbage. De har tanket selvtillid med sejre over diverse bundhold, og mod HØJ viste de i den grad deres høje klasse ved at udklassere dem med hele 39-22.

Jo, TM Tønder bliver udfordret søndag eftermiddag når Odense gæster Tønderhal 2. Kort sagt så står Odense bare godt defensivt, keeperen tager fra, og så løber de bare på alt. Odense slår ikke op i banen fordi de kommer komfortabelt foran men kører bare på. Så kan man diskutere om det er klogt, om man kan blive ved i det tempo over en hel sæson, men lige nu virker det for dem.

TM Tønder skal derfor være opmærksom på mange ting. det siger sig selv at der ikke må laves dumme boldtab, der skal afsluttes ordenligt, og så skal der for alt i verden løbes retur. Alle de ting er der sikkert også blevet snakket om i de taktiske oplæg fra trænerne, ligesom vi naturligvis selv skal stå godt defensivt og derved slå Odense med deres midler.

Det bliver en vanvittig svær, men ikke umulig opgave for TMT. Mange ting skal lykkes og vi skal gerne have fyldt hallen godt op. Opbakningen kan netop være det der får Odense til at tvivle og give vore drenge den ekstra gejst der skal til. Så kom nu ned i hal 2 og bak op, søndag klokken 16.00. Du gør en forskel, sammen er vi stærke, og det er nu vi skal bevise at vi kan leve op til vores motto.

Vinder vi kampen, har vi hægtet os på topholdene, men taber vi er rækken knækket og vi er en del af bunden, så kampen er super vigtig for os, vi SKAL simpelthen slå Odense.

  • Vi er TM Tønder
  • Vi kæmper alle mand
  • Med trommer og med slagsang
  • For vi ved jo at i kan
  • Allez allez allez.....