TMT leverede store præstationer mod Odense


Felix Kasch var kampens helt store profil.

Foto: Torben Lund.

TM Tønder var måske en smule underdogs inden kampen mod Odense, det vel nok mest formstærke hold i rækken. Holdet virkede tændte, men ikke overtændte og var helt klar fra start. De første 8-9 minutter stod defensiven ikke helt som det skulle, men i offensiven gik det relativt nemt. Felix Kasch viste med målene til 3-1 og 4-2 at han var svær at styre for Odense forsvaret og ham fik de heller aldrig styr på.

5-5 efter små 9 minutter blev til 8-5 og ved 10-6 måtte Odenses keeper erkende at han ikke havde fat i TMT skytterne og satte sig ud på bænken. Tidligere TMT spiller Morten Glassius viste flotte takter i de sidste fem minutter af 1.halvleg og med tre mål sørgede han for lidt spænding.

Den spænding blev kun holdt delvis ved lige. TM Tønder var hele tiden foran med 3-4 mål og efter 27 minutter stod der 24-21. To af kampens profiler, Felix Kasch og Alexander Hansen gjorde det til 27-21, mens en anden stor profil Christian Trans lukkede helt af. Det endte med en velfortjent sejr på 33-27.

Alexander Hansen var skarpretter med 9 mål på 9 skud. Fløjene var skarpe i begge sider og stregspillerne skabte god plads til skytterne med heroisk fight på stregen. Christian Trans var en levende mur, men en spiller overstrålede alle. Svenske Felix Kasch har udviklet sig fra at være en skytte der kan skyde vanvittig hårdt, til at være en langt mere komplet håndboldspiller. Hans fantastiske skudstyrke gør at forsvaret er nødt til at gå 2-3 mand frem i ham, så forsvaret åbnes i modsatte side, og derfor kunne vi score 14 mål fra Højre back/fløj. Felix spillede stort set en komplet kamp.

Alt i alt skal der dog lyde stor ros til hele holdet. Det virker til at vi har fundet hinanden og det er vigtigt. Det er holdet der vinder kampene og så er det jo sindsygt godt når spillerne også leverer enkeltvis, at vi scorer på 100% chancerne. En meget flot holdpræstation og sådan skal det fortsætte, vi skal jo vinde næste gang igen for at holde snor i toppen. Lige nu kigger vi opad i tebellen.