Håndboldskolen trommede U19 drengene til sejr over BSV.


Intens opbakning til U19 drengene.

Foto: Torben Lund.

TMT Red Support havde i samarbejde med håndboldskolen sørget for at det rent lydmæssigt gav vore unge drenge en fordel. Ikke nok med at balkonnen ved den gamle indgang til hallen var stuvende fyldt med feststemte rødklædte børn, men desuden var ca.400 tilskuere mødt op, og siddeplads området var stort set fyldt op. opbakningen var ganske enkelt fantastisk, og på niveau med når 1.division spiller.

BSV var fysisk et meget stærkt hold og vore drenge havde det svært i forsvaret. BSV kom for nemt til scoringer, men angrebsmæssigt blev det udlignet med flotte scoringer efter hurtigt spil. Det stod tydeligt klart at det var BSVs individuelle spil mod TMTs holdpræstation og større bredde.

8-8 midtvejs i første halvleg var et godt billede af ovenstående. BSV fik flere føringer men med den ukuelige vilje vore drenge spillere har, hang vi hele tiden på og kort før pausen ved stillingen 13-14 var vi to mand i overtal og så kunne vi ærgre os over at BSV alligevel fik scoret. Lige så ærgerligt var BSV sidste sekund scoring til 13-16.

TM Tønder fik klart mest ud af pausen og kom helt forvandlet ind til anden halvleg. Forsvaret stod kompakt og BSV kunne ikke finde nogen åbninger. BSVs fysiske fordel var ikke til at se og der blev udlignet til 16-16. Tre TMT kontraer blev brændt, men alligevel fortsatte holdet bare derudaf og bragte sig foran 18-16. Syv minutter før tid førte TM Tønder drengene 23-20. Fire BSV mål på 23 minutter. BSV kom dog op, men så meldte det medlevende publikum sig for alvor på banen. Alle rejste sig op og viste at de var har for at hjælpe, og det takkede drengene for og vandt 24-23, ganske fortjent efter en sublim 2.halvleg.

Mon ikke alle tilskuere fik smag på mere fra dette fantastiske kuld af U19 drenge?