TMT må op på hesten igen efter offday


TM Tønder jagter midten i udsat kamp.

Foto: Torben Lund

TM Tønder blev før sæsonstart set som et klart top 3 hold af konkurenterne. Det gør vi stadig selvom sæsonstarten har været frygtelig og holdet har smidt dumme point. Efter to flotte sejre så det dog ud til at bøtten var vendt, men i Otterup blev det udstillet at vi ikke pt. er at betragte som et tophold. Den langsigtede målsætning skal der ikke laves om på, men den kortsigtede målsætning må være at tilslutte sig det brede midterfelt, så vi ikke skal kigge så meget nedad i tabellen.

TM Tønder har en kamp i hånden og den spilles tirsdag aften i Tønderhal 2. Modstanderen er FIF. Københavnerne der er oprykker har lige som os 6 point for 7 kampe. De vandt over Roskilde og har besejret både Ajax og Odder hjemme i egen hal. Det er bestemt et hold der skal tages alvorligt, ellers taber man til dem. FIF har oprustet til sæsonen og har et rigtigt fint hold.

TM Tønder er i en situation hvor alle modstandere skal tages alvorligt. Det har ikke kørt på skinner overhovedet. Vi mangler vigtige spillere, men har så mange dygtige spillere at tage af. Det gælder i første omgang om at tage de point vi kan. Glemme alt om top 3 og tage en kamp af gangen og få lagt afstend til bunden, så må vi se hvor vi ligger når sæsonen er slut, men vi skal altså væk fra bunden og det skal ske på tirsdag. Taber vi til FIF ser det rigtig svært ud med et svært program i november og december.

Vi må op på hesten igen. Kom derfor ned og støt drengene i en svær tid, tirsdag klokken 19.30. Sammen er vi stærke.