Vi bliver nødt til at sænke forventningerne.


Vi fans har alt for store forventninger til holdet.

Tellerup, Storm, Thyssen, Kærgaard, O.Eggert, Schrøder, Stoklund, Olsen, Jørgensen, Ravn. Alle dygtige spillere som var med til at rykke TM Tønder op i ligaen. Sidenhen kom spillere som Enderleit, Bergholt, Asmussen og Thomsen til. Alle nævnte spillere er stoppet i TM Tønder inden for de sidste 2-3 år og vi har hele tiden skullet bygge nyt op omkring Trans, Ulrik og tilbagevendte Elmgaard, der ret beset er de eneste i vores nuværende trup der var med til at rykke op for 3½ år siden.

Det er udfordringen i TM Tønder og søndag mødte vi Skive FH som stik modsat har formået at holde stammen samlet i en del år, primært på grund af god økonomi og beliggenheden i det midtjyske hvor der er masser af dygtige håndboldspillere at tage af. Søndag eftermiddag leverede TM Tønder en stor præstation mod netop Skive, der dog havde et ekstra gear til sidst.

TM Tønder præsterede en fantastisk sæson sidste år og det har skabt store forventninger fra byens håndboldfans, men nu er tiden inde til at slække lidt på forventningerne. Klubbens mål om top 3 er fair nok, men i bund og grund skal vi som fans nok bare indse at det gælder om at vi også i næste sæson er at finde i 1.division. Vore unge talenter har rykket sig meget det seneste år og næste år vil de være endnu bedre. Tilmed har vi et U19 hold i kongeklassen og næste år vil mange af dem presse de etablerede spillere i 1.division.

Fremtiden ser lys ud for TM Tønder, så det gælder om at overleve de næste par år, så tror vi på at vi igen får en gylden tid med nogle af Danmarks største talenter, ligesom dengang da førnævnte spillere løb rundt i den røde TMT trøje. Hav tålmodighed og bak holdet op, også når resultaterne udebliver, Sammen er vi stærke.