TMT Red Support ønsker Torben held og lykke.


Gennem sympatisk træner er fortid i TMT

Foto: Jane R. Ohlsen, IN Foto Højer

Kan man som fynbo være en rigtig klubmand i det mest sydvestjyske Danmark? Svaret er et rungende ja. Torben Sørensen har været en rigtig klubmand for TM Tønder, to gange som spiller og 2½ år som træner. Da han i forrige sæson var ramt af en kritisk sygdom vendte han alt for hurtigt tilbage, fordi han ville holdet så meget. Kæmpe respekt herfra til Torben Sørensen.

Som træner for et sportshold er det dog en hård verden man lever i og resultaterne har ikke været der i år. Ambitionerne var oprykningsspillet, men lige nu ligger holdet til nedrykningsspil. Det kan klubben ikke leve med og reagerede med en fyreseddel til den sympatiske fynbo. Det er der som sådan ikke noget at sige til.

Torben Sørensen, du har altid været en særdeles vellidt personlighed i Tønder og det holder du ikke op med at være. Vi håber inderligt at du snart er at finde på en trænerbænk igen, og hvem ved om du dukker op i Tønderhallerne som rival. Det håber vi, her hos TMT Red Support.

Når det så er sagt, så byder vi også velkommen til Jan Paulsen der har haft stor succes som træner forskellige steder. Jan Paulsen startede som assistent i Flensburg Handewitt inden trænerkarrieren sendte ham forbi Team Esbjerg, Mors/Thy, Randers HH og Ribe-Esbjerg. Han har haft sportslig succes alle steder. Den aktive karriere har bragt ham forbi Norge, Tyskland, frankrig og Italien og naturligvis den danske liga. På landsholdet blev det til 72 kampe og 123 mål. Han deltog ved EM i 1996 og 2000. En spændende tid venter i TMT. Velkommen til Tønder, Jan Paulsen.