Velkommen til Tønder, Jan Paulsen


Red Support glæder sig over Jan Paulsen

Ugens nyhed i TM Tønder var trænerskiftet, hvor vi naturligvis græder med det ene øje, mens vi udviser stor glæde med det andet. At det er lykkes TM Tønder at hente en kapacitet som Jan Paulsen til er virkelig kæmpestort for os i Red Support og vi glæder os til at se om han kan vende det hele, så vi igen kan begynde at se opad i tabellen.

- Målet er at spille med i toppen og være med i kampen om oprykning, siger Jan Paulsen til Der Nordschleswiger og fortsætter: - Efter nogle dumme nederlag er vi kommet bagud på point., men 1.division er stærk og mange tager point fra hinanden. Jeg skal sørge for at skabe ny energi og humør ind i truppen. Hele truppen må nu engagere sig, ingen må gemme sig. Vi må skyde brystet frem og finde tilbage i den rigtige retning.

Jan Paulsen havde torsdag første træning med truppen og her arbejdede han både med holdet og med spillerne induvidielt. Små ting kan gøre en kæmpe forskel og efter spillerne lige har været hjemme og tænke den første træning igennem kan de formentlig godt se de gode muligheder for at udvikle sig. TM Tønder har en trup med masser af gode spillere, nu skal vi bare i gang.

- TM Tønder en god solid klub med gode spillere og en stærk hjemmebane. jeg tænker at jeg kan bidrage til at holdet igen bevæger sig fremad, slutter Jan Paulsen, der formentlig kan se frem til en kogende kulisse, når TM Tønder og Skovbakken spiller Lørdag klokken 14.00 i Tønderhal 2.