50 fine minutter rakte ikke


50 fine minutter rakte ikke til point

Lørdag var der debut til Jan Paulsen, to dage efter sin første dag i klubben. Om indsatsen var bestået eller ej må hver især gøre op med sig selv. Her i Red Support så vi dog en masse positive tegn.

Som noget helt nyt vil vi prøve at skrive om engelsk fodbold, om Manchester United og Liverpool. Manchester United hentede Ole Gunnar Solskjær til som træner og straks forvandlede holdet sig i positiv retning og vandt en række kampe. Den effekt havde mange nok også gerne set i TMT, men det er igen blevet hverdag i Manchester, chokeffekten er væk.

I Liverpool derimod hentede man Jürgen Klopp. På kort sigt ændrede det ingenting, men tyskeren fik arbejdsro og har fået opbygget verdens bedste fodboldhold med en fed spilletid. Vi ser Jan Paulsen som lidt midtimellem de to. Det skulle jo gerne på kort sigt give nogle resultater, så vi kan komme op i midten af tabellen, men samtidig skal han også have ro til at opbygge holdet over tid, så vi igen kan blive en topklub.

Allerede i den første kamp så vi at holdet ikke knækkede på en dårlig start. Det tog lige et kvarter inden det tabte var hentet, men det er meget normalt i hånbold. TM Tønder spillede absolut en godkendt første halvleg og et par redninger de sidste 10 minutter kunne have gjort en forskel. Det første kvarter af anden halvleg var også rigtigt fint og 4-5 redninger i den periode havde knækket kampen til TM Tønders fodel.

De forfærdelige 10 minutter mellem 44.og 54.minut viste desværre også hvilken mental forfatning holdet er i netop nu. Det er en af Jan Paulsens udfordringer at bringe holdet ud af den, som de har lidt af i nogen tid og som bare var blevet værre og værre. Der er dog ingen tvivl om at trænerskiftet har givet holdet ny energi, ny tro på tingene. Sådan ser rutinerede Ulrik Eggert også på det, som han siger til Der Nordschleswiger:

- Vi leverede langt hen af vejen en god fight, men blev også ramt noget usikkerhed til sidst. De første dage med Jan har givet flere nye indtryk, både for os og for ham. Han ser naturligvis anderledes på nogle ting end Torben gjorde og han har allerede fået puttet noget ny energi i truppen Der er allerede foretaget nogle justeringer og vi skal være parat på at der kommer flere, og så ellers bare arbejde videre.

Positivt var det bestemt at TM Tønder i de sidste 6 minutter af kampen ikke smed håndklædet i ringen, men derimod udviste et flot udtryk. Vi er sikre på at vi kommer til Ajax med et helt forandret hold efter at Jan Paulsen nu har en hel uge til at arbejde med holdet.

Skal du med TMT Red Support til Ajax, så kører vi i to minibusser. Den ene kører direkte hjem, mens den anden bliver i København på en tretimers tur i Tivoli. Kontakt Allan på 51 29 33 50 hvis du vil med en af busserne. Sammen er vi stærke, vi er fightere i vestenvind, også selvom vi har lidt modvind for tiden. Vi er TMT Red support og vi bakker op i medgang og modgang.