Verdens stærkeste trommedasker


Verdens stærkeste trommedasker, og den næststærkeste.

Vi har vist aldrig rigtig været i tvivl om at vi havde verdens stærkeste drommedasker i Red Support. Når Flemming *Flæske' Lund først har fået monteret sin tromme i Tønderhal 2 og begynder at slå løs på den knirker træet og høreværn stoppes i ørerne. Når så Esben 'Formand' Lind stemmer i forsvinder dyrene under fundamentet i Tønderhal 2.

Men bedst som vi troede at ingen kunne overgå Flæske, ja så er vi blevet meget klogere. Ved de seneste tre kampe har vi måtte konstatere at formandens tromme har lidt. Et beslag har simpelthen været knækket og vi har måttet reparere. For at undgå mere af den slags under kampene har vores webmaster taget kærligt fat om formandens tromme.

Det viser sig til vores store overraskelse at Kim rent faktisk kan andet end skrive på skrivemaskine. Da han skilte formandens tromme ad, var ikke mindre end 4 af de 8 beslag knækket i ophænget. Alle gamle beslag er nu udskiftet med nye og (håber vi) stærkere beslag, men om de kan holde til formanden, det må tiden vise. Vi er dog ikke et sekund i tvivl om at formand Lind er verdens stærkeste drommedasker. (Undskyld Flæske, men det er også flot at være nummer 2).