Stort målmandstalent til TMT


TMT lejer Simon Egtved i SønderjyskE

Følger man lidt med andre end vores 1.divisinshold har man allerede set Simon Egtved i aktion. I sidste sæson spillede han U18 i Haderslev-Vojens, hvor han var med holdet i Tønder og spille mod vores U18 drenge. Her leverede han en stor præstation. dagen efter var han med Haderslev KFUM's herrer igen at se i Tønderhal 2 i en 3.divisionskamp mod TMT 2, hvor han endnu engang viste sit store potientale. Fra denne sæson har han været på kontrakt i SønderjyskE, hvor han for nylig var med 2.holdet i Tønderhallen og spille mod vores 2.hold. Kampen endte 18-18 og det siger vist meget om præstationerne mellem stængerne. TM Tønder har nu lejet Simon for resten af sæsonen.

- Jeg synes, at lejemålet til TM Tønder er en stor mulighed for mig. Jeg får her muligheden for at komme ud og vise, hvad jeg kan som ung spiller. TM Tønder har en god 1. divisionstrup, og jeg glæder mig til at skulle blive en del af den i den kommende periode. Lejemålet giver mig også mulighed for at komme ud og få nye spilmæssige erfaringer, som jeg ser meget frem til, siger Simon Egtved til SønderjyskE's hjemmeside.

Også Jan Paulsen er godt tilfreds og siger ved samme lejlighed: - Vi manglede en målmand, efter vores tredjemålmand er blevet skadet og ikke kommer i aktion mere i denne sæson. Det er en skrøbelig position, og jeg vil derfor gerne have tre målmænd til rådighed. Jeg ser Simon Egtved som et frisk pust, og han er et stort talent, og jeg tror på, at han kan bidrage til vores hold i den situation, vi er i lige nu.

Det unge målandstalent vil stadig have kontakt med SønderjyskE og deltage i målmandstæningen der hver mandag.