Krisen kradser i TMT og nedrykningsfaren er alvorlig


Krisen kradser i TMT og nedrykningsfaren er alvorlig

Foto: Torben Lund

Den sportslige krise i TM Tønder er alvorlig og startede allerede i første træningskamp. Igen mod Odder var det alt for nemt at score mod os, til trods for at Christian Trans egentlig stod en godkendt kamp. Et middelmådigt Odder hold som det der var i Tønder søndag eftermiddag må vi simpelhen ikke tabe til.

Igen ser vi at Felix Kasch som den eneste kommer med den vildskab der skal til og så er det for let bare at lukke ned for ham. Der er i den grad brug for at mange flere melder sig på banen. På trods af at vi scorer 29 mål mangler der styring i det etablerede angrebsspil. Det virkede forkrampet og ideløst. der blev fightet, men det var altså ikke helt nok.

Efter nederlaget på 29-33 sagde cheftræner Jan Paulsen til de fremmødte medier: - Vi er i krise. Det er vi. Det er ren overlevelse for ikke at rykke direkte ned. Overordnet set så leverer vi jo ikke godt nok. Vi har alt for mange udfald i kampen og kommer med for lidt kvalitet, det gjaldt både angrebet, forsvaret, målmandspositionen og fysikken. Det mentale, der kan jeg også godt mærke, at jeg har overtaget et hold, der ikke er i balance. Andet havde også været underligt​.

Hvor alvorlig krisen er, kan der nemt laves statistik over. Vi skal formentlig bruge 16-17 point for at undgå direkte nedrykning, og 23-24 point for at undgå nedryknigsspil. halvvejs i turneringen har vi 8 point og tabes årets to sidste kampe mod topholdene Ringsted og Midtjylland, så har TMT virkelig kniven for struben.