Hvad er der galt med TMT?


Hvad er der galt med TMT?

Foto: Torben Lund.

Hvad er der galt med TMT, spørger mange håndboldfans i Tønder og det er et godt spørgsmål som er svært at besvare. Vi vil dog prøve at analysere lidt på hvad vi ser, og måske ikke mindst hvad vi ikke ser når vi ser kampene med TMT.

Seks nederlag i træk er det blevet til og efter hjemmebane nederlaget til Skive og det ydmygende udebane nederlag til midterholdet fra Maribo blev der skiftet træner. Det har ikke kastet point af sig. Den første kamp med Jan Paulsen var hjemme mod Skovbakken der bare er rigtig godt kørende og kun har tabt en af de sidste syv kampe, trods et svært program.

Vi tabte i Ajax der spiller godt når de rammer deres topniveau og hjemme mod Odder der er inde i en god fase og så tabte vi til oprykningsfavoritterne. Måske kan vi sige at vi bare har været uheldige og møde holdene på det forkerte tidspunkt. Det ændrer bare ikke ved at vi har gjort det for nemt for vore modstandere i kampene.

Senest stod vi egentlig fint i forsvaret, men laver så en masse fejl i angrebet og modstanderne kan løbe contra igen og igen. Og det er netop angrebspillet der er problemet. Jan skal heller ikke have skyld for ikke at prøve noget. Vi har spillet for langsomt og Lasse Nikolajsen blev prøvet af som playmaker. det gav masser af fart, men også en del tekniske fejl, da aftalerne ikke er helt på plads endnu.

Og netop aftaler ser vi i Red Support som en mangelvare. Det ser ikke ud som om det er helt på plads endnu. Ingen rundgang, ingen tomandsaftaler, ingen krydsspil. Det er noget af det der skal arbejdes på hen over julen så alle ved hvad sidemanden gør og vi kan få nogle nemme mål og lave færre fejl. De fleste fejl opstår jo fordi der er en der ikke lige står hvor sidemanden tror han står.

Vi er dog helt sikre på at det er noget der arbejdes på. Det er helt forståeligt at forsvaret har været Paulsens første prioritet, men skal vi overleve i 1.divission skal disse ting på plads hen over juleferien og det er nok også derfor at Jan rigtig gerne vil spille mange træningskampe i julen. Vi tror absolut på trænerne og på holdet, og tror på et forandret hold efter jul. Vi har jo masser af dygtige håndboldspillere i TMT.